24 februar 2014

Ord for dagen

En oppfordring til klesmessig anarkisme, og kanskje et greit nok prinsipp i noen sammenhenger. Men "reglene" kommer man nok ikke unna hvis man vil føle seg vel ved anledninger hvor kleskoden er gitt. Men man kan kanskje kombinere de to - det vil si strekke reglene litt, uten å bryte dem. Regler eller ikke - jeg må si at jeg nærer stor beundring for mennesker som har sin egen helt spesifikke stil, en stil som er naturlig, og som bare er dem. Det slår meg at når jeg leser sånn standardiserte intervjuer med folk, som man av og til ser i mediene, hvor man for eksempel blir spurt om "hva skulle du ønske at du kunne", så svarer veldig mange at de gjerne skulle kunne ha spilt et instrument. Jeg har fortsatt til gode å se noen som ønsker at de kunne ha sin egen klesstil.

20 februar 2014

Ung stil

Dette bildet, som jeg fant på bloggen Galleria, var bare så nydelig synes jeg. Noe med uttrykket, først og fremst. Både antrekket og omgivelsene tyder på at det kan være fra England. Trives hun i det hun har på seg? Føler hun seg fin? Jeg håper det, selv om uttrykket ikke er så lett å tolke. Uansett får bildet meg til å gruble litt over dette spørsmålet: Når grunnlegges gleden over å kle seg, enn si en personlig stil? Kan det være allerede i barndommen? Det sies jo at alt det grunnleggende skjer før vi er tolv, og at resten bare er gjentagelser ...

19 februar 2014

Kommentarer

En leser gjorde meg nylig oppmerksom på at man måtte ha Google-konto (som vistes) for å kommentere på denne bloggen. Det var jeg ikke klar over, og dette skal nå være rettet slik at hvem som helst fritt kan kommentere. Det er hyggelig med kommentarer!

17 februar 2014

Hull

Det er in med hullete jeans nå. Velkommen etter, sier jeg bare. 
Bildet er fra DETTE innlegget i 2010, og jeansene har jeg ennå! :-)

15 februar 2014

09 februar 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...