23 februar 2012

Uoppnåelige sko

Disse skoene så jeg nylig i DETTE innlegget på bloggen Guerreisms (i blogglisten). Jeg gikk rett på hjemmesiden til produsenten, Cole Haan, for å kjøpe et par, men neimen om Cole Haan sender utenfor USA. Dårlig gjort.

13 februar 2012

Clothes on film

Jeg kom over en ny blogg idag, som nå er lagt til blogglisten. Clothes on Film virker som en velskrevet og seriøs blogg om antrekk i filmer. Jeg har riktignok ikke fått sett grundig på den ennå, men det ser veldig ut som en ideell blogg for alle som er interessert i BÅDE film og klær!

03 februar 2012

Spradebass





Norske herremoteblogger vokser ikke akkurat på trær. Her er Spradebass, et drøyt halvt år gammelt skudd på stammen, også oppført i blogglisten. Unge menn, men tydeligvis med sans for klassisk stil. Morsom tittel, forresten - Spradebass. Det forekommer meg å være et av mange utrydningstruede norske ord som fortjener å bli brukt. (Den korrekte skrivemåten er forresten Spradebasse - jeg vet ikke hvorfor bloggerne skriver det som de gjør.)
Apropos blogglisten presterte jeg nylig å slette hele, men nå er den rekonstruert, delvis med andre og nye lenker. Vær obs på at de to nederste, Manolo og GQ, ikke oppdateres automatisk på listen, så man må gå inn på dem for å følge med. GQ er ny på listen og for meg, svenske Manolo har jeg derimot fulgt med en stund og kan varmt anbefale.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...